TÜZES Kft.

Tűzvédelmi szolgáltató vállalkozás

A fiREG arany fokozatú partnere, fiREG felhasználó 5 éve

TÜZES Kft.

Tűzoltó készülékek Tűzi vízforrások Tűzgátlók Tűzvédelmi szolgáltatás Munkavédelmi szolgáltatás

Szolgáltatás terület: JNSZ, CSCS, BKK és Pest megyék

Interjú a cégvezetővel a fiREG blogon.

A Tüzes Kft. elég régi múlttal rendelkezik, a 1993-ban alapították itt, Szolnokon. Új tulajdonoshoz 2018-ban került, egészen pontosan 2018. áprilisa óta van új tulajdonos. Azóta folyamatosan fejlesztjük a vállalkozást, mind az eszközök, mind a tevékenység bővítése terén. Folyamatos fejlődésben vagyunk, egyre több megbízást nyerünk el. Ezt annak is tudhatjuk be, hogy lelkiismeretesen elvégezzük a ránk bízott munkákat, illetve egyre szélesebb körben végezzük a tevékenységünket. Ellenőrzünk, saját műhelyben szervizelünk, határidőre szállítunk. 

Büszkén kijelenthetem, hogy ahol mi látunk el tűzvédelmi szolgáltatásokat, még soha nem történt szankció, büntetés a hatóság részéről. Ez az a tapasztalat - vagy akár garancia -, amit ügyfeleink számára kínálhatunk mindamellett, hogy a munkákat és a szükséges dokumentációt is maximális precizitással készítjük el a fiREG rendszer alkalmazásával.

Szolgáltatásainkat egyaránt veszik igénybe mezőgazdasági vállalkozások, nagyvállalatok, autóipari beszállító cégek és kisvállalkozások egyaránt. A visszajelzések alapján elégedettek velünk. Ezért is tapasztaljuk, hogy egyre több helyre ajánlanak minket. Jelenleg 4 fővel dolgozunk és egy kollégánk fixen a műhelyes munkákat látja el, de bővíteni szeretnénk.