Castrum Sec Kft.

Tűzvédelmi szolgáltató vállalkozás

A fiREG ezüst fokozatú partnere, fiREG felhasználó 3 éve

Castrum Sec Kft.

Tűzgátlók Hő- és füstelvezetők Beépített tűzjelző ber. Beépített tűzoltó ber.

Szolgáltatás terület: Országos

Az elmúlt több, mint két évtizedben kialakult legfontosabb értékeinknek a folyamatos fejlődést, profizmust és magas minőséget tartjuk. Mindig is arra törekedtünk, hogy a szektorban megjelenő innovációkat és trendeket kövessük, a technikai újdonságokat alkalmazzuk mindennapi munkánk során. Szemléletünknek köszönhetően a Castrum Sec-et ma már a régió piacvezető vállalatának tudhatjuk a szektorban.

Munkavégzésünket elhivatottság, profizmus és szervezettség jellemzi. Úgy gondoljuk, hogy egy cég hosszútávú fennmaradásának biztosítéka a tulajdonosok és vezetők elköteleződése a jó minőség, a korrekt kapcsolatok és a folyamatos fejlődés mellett. A fejlődés számunkra nem az állandó növekedést jelenti, hanem a törekvést a hatékonyságra, korrektségre, és korszerűségre.

A gyengeáramú rendszerek, mint komplex, előrelátó tervezést igénylő intelligens megoldások egyre jelentősebb szerepet töltenek be napjaink modern építészetének tervezésénél. Ezeknél a munkáknál még jobban előtérbe kerül a design és az esztétikum kérdésköre, éppen ezért nálunk mindkettő fontos szempont a megoldások tervezése és kivitelezése során.

Megrendelőink elsősorban a nagyvállalati szektor szereplői, de a KKV szegmensből is számtalan partnerrel dolgoztunk már együtt. Reméljük, hamarosan Önt is meggyőzhetjük arról személyesen is, hogy a velünk való együttműködés nem csak technológiai kérdés, hanem bizalom-alapú üzlet!

Hogy miben számíthat ránk?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a teljes tervezési folyamattól kezdve, a megvalósításon át egészen az üzemeltetésig a következő rendszerek esetében.

  • Tűzjelző rendszerek
  • Videomegfigyelő rendszerek
  • Beléptető rendszerek
  • Behatolásjelző rendszerek
  • Épülethangosítási rendszerek
  • IT megoldások, informatikai és telekommunikációs rendszerek


Minőségi elemekből, nagy gonddal és szakértelemmel, a határidők pontos betartásával építjük fel a rendszereket, így megrendelőként hosszú évekig élvezheti a céljainak pontosan megfelelő rendszert. 

A Castrum Sec Kft. szakemberei segítségével készült el az a  fiREG modul, mely a beépített tűzjelző berendezések üzemeltetésének dokumentálását segíti. Ezzel kapcsolatos cikk itt megtekinthető: Beépített tűzjelzők digitális üzemeltetése