Autent Hungária Kft.

Tűzvédelmi szolgáltató vállalkozás

A fiREG gyémánt fokozatú partnere, fiREG felhasználó 4 éve

Autent Hungária Kft.

Tűzgátlók Hő- és füstelvezetők Vészkijáratok Biztonsági világítások

Szolgáltatás terület: Országos

A cégvezetőkkel készült interjút itt érheted el a fiREG blogban.

Az Autent Hungária Kft. 2004-es alapításától kezdve vállalja hő- és füstelvezető kupolák, bevilágítósávok, nyílószárnyak, szekcionált- és gyorsmozgású ipari kapuk, dokkolórendszerek beépítését és karbantartását az egész ország területén - a szakmai tudásnak és minőségi szakembereinek köszönhetően immár évek óta piacvezetőként.

2019-ben a COLT Hungária Kft. szakmai befektetőként vált az Autent Hungária Kft. tulajdonosává. A társaságok együttműködésével a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen át, minden szükséges karbantartás, javítás egy kézből, garanciával, folyamatos rendelkezésre állás mellett érhető el partnereink számára.

A nemzetközi háttér, a sok évtizedes tapasztalat és a folyamatos innováció garantálja, hogy az Autent Hungária Kft. ezentúl még szélesebb körben képes - az eddig meglévő márkafüggetlen szolgáltatások megőrzése mellett - olyan szolgáltatásokat és műszaki megoldásokat biztosítani, amelyek minden tekintetben megfelelnek az érvényes jogi és műszaki előírásoknak, valamint partnerei minőségi elvárásainak.

Cégünk elsősorban ipari létesítmények hő- és füstelvezető rendszereinek karbantartásával, szervizelésével és átalakításával foglalkozik.

Ide tartoznak többek között a kupolák, dongák, sávfelülvilágítók, nyílószárnyak, oldalfali és tetőzsaluk, ventillátorok, füstcsappantyúk, füstelvezető ajtók és ablakok, valamint füstkötényfalak, melyeket szakképzett műszaki csapatunknak köszönhetően a legszélesebb körben, gyártótól függetlenül tudunk a gyártóművi utasítások szerint ellátni.

Tevékenységünk másik nagy pillérét a tűzgátló szerkezetekhez kapcsolódó teendők teszik ki, tűzgátló ajtók, kapuk, csappantyúk és tömítések karbantartása, felülvizsgálata, szervizelése és beépítése a szakterületünk.