Facility Management támogatás: A fiREG FM felületének új lehetőségei!


Fedezd fel a fiREG új funkcióit, amelyek megkönnyítik a tűzvédelmi eszközök kezelését és a munkatársak jogosultságainak adminisztrációját! Az új Telephelyvezető jogkör és a kibővített partnerlista kezelése még hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat.

Ahogyan 7 éve a tűzvédelmi karbantartó szakmával közösen kezdtük meg a különböző tűzvédelmi modulok fejlesztését, nem volt ez másként idén sem, amikor a Facility Management vállalatokkal közösen az ő gyakorlataiknak megfelelően elkezdtük optimalizálni a fiREG felületét.

Az eddigi gyakorlatban a fiREG Expert felületét használják azok a vállalkozások, akik a tűzvédelmi eszközök karbantartását végzik.

Az Enterprise felület azon üzemeltetők számára hasznos, akik telephelyekkel rendelkeznek, és nagy darabszámú tűzvédelmi eszközt tartanak készenlétben, és akár több bevont szolgáltatóval (Experttel) dolgoznak együtt.

A fiREG FM felülete pedig a facility management szolgáltatást nyújtó vállalatok részére nyújt hatékony támogatást a tűzvédelmi eszközeik átláthatóságában, feladataik elvégzésében.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az üzemeltető vállalatok a Partnerlistáikban könnyedén berögzíthetik,  áttekinthetik a különböző létesítményekben készenlétben tartott tűzvédelmi eszközök állapotát, a szükséges teendőket, a jogosult munkatársakat, és a bevont szolgáltatókat.


5 pontban a fejlesztésekről:

- már nem kell oldalváltót használni az FM főadmin felületen, hanem azok a partnerek akire jogosult volt a munkatárs, a bal oldali menü/partnerek/partnerlista alá kerültek,

- adható Telephelyvezető jogkör a főadminok által, ami azt jelenti, hogy a munkatárs főadmin tevékenységet láthat el azon a telephelyen, ami hozzá tartozik (ingatlan, épület manager),

- a telephelyvezető is tud fölvenni új munkatársat, de csak arra a telephelyre tudja jogosulttá tenni, amire ő főadminként jogosultságot kapott,

- az alkalmazásban elég egy név és jelszó használata, jogosultságok függvényében ott is bekerült minden egy felületre, (2024. májustól indulókat nem érinti)

- a külső szellemi szolgáltatók, auditorok részére adható "visitor" jogkör, amivel az adott személy a szoftver felületére betekintést nyer, de ott tevékenységet végezni nem tud. A visitor jogkör az alapértelmezett jogkörök mellé adandó. 

például.: ha a visitor személy a tűzoltó készülékek üzemeltetői ellenőrzését szeretné áttekinteni, akkor Tűzoltó készülék üzemeltető + visitor jogkör adandó.

Ha a visitor személy minden tűzvédelmi eszköz státuszát szeretné megnézni, akkor számára minden modulra karbantartó + üzemeltető + visitor jogkör adandó.


Kérlek Benneteket, hogy nézzétek át a munkatársak jogosultságait, hogy mindent rendben láttok -e? Ezt webes felületen a Munkatársak / jogosultságok menüben tudjátok megtenni!