Eszközök és fiREG 45%-os GINOP 3.2.2. pályázatból


Eszközök és fiREG 45%-os GINOP 3.2.2. pályázatból

A Modern Vállalkozások Programja keretében immár 6 hónapja elérhető a fiREG tűzvédelmi szoftver, akár 45%-os támogatással.

"A versenytársak nem alszanak téli álmot. Lehet, hogy épp most nyújtják be fejlesztési igényüket. A pályázatban a vissza nem térítendő keretösszeg felhasználtsága már 85%-os! " - idézet a Modern Városok Programja facebook oldaláról.


A GINOP 3.2.2. pályázat lehetőséget kínál, hogy még közelebb kerülj a papírmentes karbantartói folyamatokhoz.

Partnerünkkel, illetve a pályázat kiíróival együttműködve már 4 csomagot dolgoztunk ki, hogy modernizálni tudd a vállalkozásod, szükséges eszközökre és a fiREG-re tudj pályázati forrást szerezni.

A Vállalkozz Digitálisan program különösen jó, hiszen segítőkész és rugalmas tanácsadók akár saját telephelyeden tájékoztatnak a részletekről, díjmentesen, minden kötelezettség nélkül.

A JURO 2004. Computer Kft.  kínálatában a fiREG BASIC és MEDIUM csomag új telefonok, számítógépek, és 5 éves szoftver használatról szól. A 40+5%-os támogatottság által jelentős előnyt szerezhetsz mind technikai, mind szoftveres téren. A fiREG BASIC csomag 3.200.000 Ft. értékben valósítja meg a vállalkozásfejlesztést, míg a nagyobb fiREG MEDIUM csomag 7.675.000 Ft értékben nyújt további előnyöket. 

A BASIC csomagban 2 db okostelefon, 2 db asztali PC, 36 hó helyszíni garancia, valamit 5 éves fiREG licensz díj és havi maximum 5000 karbantartáshoz szükséges eszközdíj, mely tartalmazza a qr matricákat is szükséges mennyiségben, valamint 2 óra távsegítséget.

A MEDIUM csomag 4 db okostelefon, 3 db asztali, 1 db (katonai szabványnak megfelelő) Laptop,  36 hó helyszíni garancia, 1 db Falra szerelhető műhely egység konfigurálással, számítógép fali konzollal, 1db Kézi QR kód olvasó (vezetékes). Továbbá 5 éves fiREG licensz díj és havi maximum 5000 karbantartáshoz szükséges eszközdíj, mely tartalmazza a qr matricákat is szükséges mennyiségben) valamint 2 óra távsegítség.

A kéréseknek eleget téve már kizárólag Apple termékekből álló csomag is elérhető.

A konkrét kiírások itt érhetők el:

https://vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=3481
https://vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=3482

https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=3552

https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=3553

Részletekkel kapcsolatban minket is keress bátran, de direktben a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon is jelezheted szándékod, hogy érdekel a kiírás.


A tűzvédelmi szakma digitalizációja már tart. Te miét maradnál ki belőle? Vedd fel velünk a kapcsolatot és csatlakozz hozzánk!

Üdvözlettel:

a fiREG team