5+1 előny a fiREG Dokumentumtárban


5+1 előny a fiREG Dokumentumtárban

Tippek, tanácsok, hogy további előnyöket kovácsolj a fiREG használatával. Hogy mire gondolunk? Lássuk!

Korábban prezentáltuk már a fiREG dokumentumtárat, melyet tűzvédelmi és munkavédelmi szakemberek bevonásával fejlesztettünk ki.

Több kérdés is érkezett ezzel kapcsolatban hozzánk, de a legfontosabb, hogy a fiREG dokumentumtár előfizetőink részére korlátlanul, a licence díj megfizetésével használható"Eszközdíj", mint például a tűzoltókészülékek esetében nincs.

1, Egy-egy feltöltött dokumentumhoz adhatsz meg lejárati időt, választhatsz értesítési módot és soha több nem marad el egy dokumentum frissítése sem. 

2, Döntésed szerint akár a Partnered is kaphat értesítést, ez csak rajtad múlik. 

3, Ami szintén nagyon tetszeni fog: a fiREG Dokumentumtár megosztható a Partnerrel. Ez szintén csak rajtad múlik majd. Egyetlen kattintással emailben küldhetsz egy hozzáférést, így a Partner kattintásra máris elérheti, természetesen csak olvasási joggal. Vagyis azt látja és töltheti le, amit te ott megosztasz vele. Ha akarsz...

 4, Ha pedig ismered már a fiREG-et, bizonyára sejted is, hogy az általad fiREG-gel létrehozott naplókat azonnal elhelyezzük a megfelelő Dokumentumtár mappában. Ezzel sem kell foglalkoznod. Vagyis a Partner megtalálja és letöltheti, ha ezt engedélyezed neki a folyamatosan frissülő üzemeltetési naplókat, ráadásul mindig minden telephely esetében az aktuális legfrissebbet automatikusan.

5, Feltöltheted az egyéb ellenőrzési dokumentációkat, terveket is, melyeknek óriási hasznát veszi majd a Partnered, különösen egy-egy ellenőrzés alkalmával. Ezzel többletszolgáltatást adsz, hidd el értékelni fogják! 

+1, Mindezt díjmentesen teheted, hiszen a Dokumentumtár használata teljesen ingyenes!


Nagyon fontos, hogy lásd, ez egy olyan extra szolgáltatás, amellyel azonnal többet nyújthatsz, mint a versenytársaid.

Mindezt papírmentesen, környezetbarát módon, rendszerben és könnyen kezelhető módon.

www.fireg.hu - Ha te is utálod a papírozást...