Webinár nagyvállalatok részére

Webinár nagyvállalatok részére

2020. novemberétől webinár formájában tájékoztatunk és beszélgetünk nagyvállalatok tűzvédelmi vezetőivel.

A fiREG-et azért hoztuk létre, hogy papírmentesítsük, ezzel együtt átláthatóbbá, hatékonyabbá tegyük a tűzvédelmi karbantartások dokumentációját.

Horváth Gábor alapító tűzvédelmi szakember, hivatásos tűzoltó. Pontosan ismeri a szakma nehézségeit, a “papírozás” okozta problémákat. Segítségével, szakmai kapcsolatai által elértük a tűzvédelmi szakma ismert szereplőit és velük együtt alkottuk meg a fiREG-et.

Fekete Attila, mérnök-informatikus az fws online Kft. alapítója, ügyvezetője, ahol több mint 10 fős csapatával egyedi szoftvereket, alkalmazásokat fejlesztenek olyan cégeknek, akik különböző sablon megoldások akadályaiba ütköztek, de tovább szeretnének lépni.

Mi ketten alapítottuk a fiREG -et 2017-ben.
Azóta több mint 600.000 elektronikusan naplózott bejegyzés került a fiREG-be több, mint 60 cég napi fiREGezése által.

Célunk, hogy papírmentes legyen a tűzvédelmi szakma, valamint Magyarországon sztenderdként használjanak a tűzvédelmi cégek és a vállalatok fiREG-et.

2020. január 22. óta az OTSz és a TvMI lehetőséget ad arra, hogy a tűzvédelmi üzemeltetési naplókat zárt rendszerben, elektronikusan vezessük. Erről részletesebben itt írtunk: fiREG Megfelelőségi nyilatkozat

A fiREG nagyvállalatoknak szánt webinárjában bemutatjuk neked azt, hogy miért érdemes áttérned elektronikusan vezetett nyilvántartásra, milyen előnyöket ad számodra, miközben igazán nem nagy ráfordítás szükséges részedről és még a bevezetés is kiforrottan egyszerű.

Tisztában vagyunk vele, hogy az igény óriási az átlátható tűzvédelmi eszközparkra, időben elvégzett és jól dokumentált karbantartásokra, de szinte lehetetlen volt ezt elérni plusz ráfordítások nélkül. Most olyan eszközt mutatunk meg, mellyel dimenziót válthatsz a tűzvédelmi nyilvántartások, dokumentációk terén.

A részvétel minden kötelezettségtől mentes, online tartjuk, csak egy előzetes regisztrációt kérünk tőled, hogy értesíteni tudjunk a kezdés előtt.

A webinár alatt fel tudod tenni kérdéseid is, amit akár ott azonnal megválaszolunk vagy később telefonon, írásban válaszolunk meg neked.

Tűzvédelmi szakmai kérdésekben Gábor, míg informatikai témákban Attila áll rendelkezésedre egy rövid, 10-15 perces felvezetés után.

A webinárokat 10-15 fősre tervezzük az interaktivitása miatt. Nagyobb létszám esetén későbbi időpontot fogunk tudni javasolni, ezért mindenképpen ajánlott, hogy jelentkezz most!

Légy papírmentesítő missziónk részese, kapcsolódj be a webinárba, nézd meg, hogy hogyan fogják tűzvédelmi eszközeik karbantartottságát követni a vállalatok 2021-től!


A következő webinárunk időpontja: 
2021.március 10., szerda 15:00

Itt regisztrálj »»» Jelentkezési lap

(Minden további információval emailben jelentkezünk majd, hogy ne maradj le az időpontról.)