Vészkijáratok a fiREG-ben


Vészkijáratok a fiREG-ben

Elérhetővé vált a Vészkijáratok modulja a fiREG-ben. Az új funkcióval 5 menekülést szolgáló eszköz típust tudsz papírmentesen dokumentálni.

A tűzvédelmi eszközök újabb jelentős csoportja került fejlesztésre: A felhasználói igények alapján a tűzgátló és füstgátló ajtók után a menekülést szolgáló ajtók is elérhetővé váltak a fiREG-ben. Az eszközök funkcióját, működőképességének fontosságát nem kell ecsetelni. Minden rendezvény előtt, de legalább 3 havonta üzemeltetői ellenőrzést kell végezni, valamint 6 havonta időszakos felülvizsgálatot, valamint karbantartást szükséges végezni. A Vészkijáratok moduljában elérhetővé vált tűzvédelmi eszköz típusok a következők:

- egyedi ajtó

- menekülési ajtó

- pánikzáras ajtó

- vészkijárati ajtó

- vészkijárat biztosító rendszer

Természetesen ezen eszközök karbantartása is kezelhető a Munkaszervező modulban, az elvégzett karbantartás akár a helyszínen is számlázható applikációból, továbbá az eszközök elhelyezhetők a telephelyhez feltöltött alaprajzon.



Az aktuális réteget bekapcsolva könnyen áttekinthetők a telephelyen készenlétben tartott eszközök.


Nincs más teendő, a munkatársak részére megadni a jogosultságot a vészkijáratok karbantartására, továbbá az érintett telephelyeket elérhetővé tenni számukra.

A részletekért keress minket bizalommal!

A használatban lévő modulok finomítása mellett már folyamatban van a nagy darabszámú biztonsági világítás, utánvilágítók fejlesztése.


Csatlakozz te is a papírmentesen karbantartók élmezőnyéhez!


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...