Üzemeltetési napló aláíratása ügyféllel


Üzemeltetési napló aláíratása ügyféllel

Kisebb fejlesztések mellett több kiemelt jelentőségűről is írunk, ne hagyd ki!


Aktuális fejlesztéseink:

- Az eddigi havi, negyedéves, féléves időszakok helyett már naptól - napig számolja a rendszer a karbantartások esedékességét. Ha a karbantartás várható dátuma előtt érkezel a partneredhez, akkor az "Új üzemeltetési napló indítását" te tudod kezdeményezni. Ha a várt dátum napján, vagy később érkezel, akkor a rendszer ajánlani fogja a napló indítását.

- Egy ciklusban - ha gondolod - bármennyi alkalommal tudsz új üzemeltetési naplót indítani, ebben az esetben mindig piros státuszúra váltanak az eszközök, azaz karbantartásra várnak. - Ezt nagyon sokan kértétek, várjuk visszajelzéseiteket is.

- Dokumentum készítésekor már az üzemeltetési naplót is alá tudod íratni a helyszínen a partnereddel, ugyanúgy, mint a Szállítólevelet és a Munkalapot, (minden modulban): a futárokhoz hasonló megoldással az okoseszközöd képernyője változik aláíró felületté.

- Ha egy esemény valamilyen okból "Folyamatban lévő marad" - akkor a Munkaszervező modulban tudod törölni ezt az eseményt, hogy ne foglalja tovább a helyet. Természetesen a ciklusidők számítása változatlanul fog működni.

- A hő- és füstelvezető modulba új eszközként került be a "Vésznyitó".

- A Tűzgátló modulba új eszközként került be a "Tűzgátló mobil függöny", valamint a "Tűzgátló csappantyú vezérlő központ".

- Jelentős fejlesztés a Hő- és füstelvezető modulban: egy - egy eszköz adatszerkesztésekor meg tudod adni, hogy melyik füstszakaszba tartozik. A füstszakaszt szabad szavasan el tudod nevezni. Ezután pedig az opciók között ki tudod választani a "Napló nézetet": akár típusonként "ömlesztve", akár füstszakaszonként is át tudod tekinteni a rendszer elemeit, megkönnyítve ezzel az eligazodást.

- Új eszköz felvitelekor akár 50 db egyforma eszközt is tudsz berögzíteni a rendszerbe, megkönnyítve az adatrögzítést. Ezután már csak az esetleges finomhangolást kell végrehajtani az eszközök adatain, (összes modulban).

- Az egyes modulokban az Időszakos felülvizsgálatok mellett Karbantartást és Rendkívüli karbantartást is tudsz dokumentálni, valamint ezeket a szerelvényekre is tudod érvényesíteni. A rendszer rákérdez a szerelvények karbantartottságára, (VF, TG, HF, VK modulban).

- Szükség szerint appból is lehet törölni az eszközökhöz rendelt szerelvényeket: a szerelvényre koppintva a Karbantartás, Szerkesztés, Törlés opció is található, (VF, TG, HF, VK modulban).

- TK modulban a Selejtezési jegyzőkönyv tartalma finomításra került a partner / telephely adatokkal.

- TK modul raktárában - egyben a te fizikális raktáradban - már akár QR szkennerrel is van lehetőség keresni.

- Költségterv készítése esetén a különböző modulokban, a különböző karbantartások szétválasztásra kerültek. 

- Partnerexport MiniCRM - be : amennyiben cégednél ezt az ügyfélkezelőt használod, akkor a fiREG - ből könnyedén át tudod exportálni a partnereket, azok minden adatával együtt.


Javítások:

- Egy alkalommal a felhasználó nem tudta törölni a TK műhelyben felhasznált szerelvényt, azonnal javítottuk.

- A Munkaszervezőben egy esemény nem megfelelően jelent meg, gyorsan javítottuk.

- Rövid ideig akadozott az új partner felvitelének lehetősége, a külső szolgáltatóval a kapcsolatot felvettük és gyorsan javítottuk a funkciót.


A július elején élesített Vészkijáratok modult követően hamarosan elérhetővé válik a fiREG Biztonsági világítás modulja.


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...