Új! Így rendelhetsz egyszerűen QR-kódot


Új! Így rendelhetsz egyszerűen QR-kódot

Egyszerűbbé tettük a QR-kód rendelést, már a fiREG-ből igényelheted.


Egyre nagyobb igény merül fel a matricákra, melyek nagy előnye, hogy egy-egy eszközt akár teljes élettartama alatt is kiszolgálhat, azonosíthat.

Ezért is preferáljuk és fejlesztjük folyamatosan a QR-adta lehetőségeket.

Ami a fiREG QR-matricákat illeti: az általunk eddig biztosított matrica továbbra is ingyenes marad, azonban ez már bővített megjelenéssel rendelkező, a papír mentesítést hangsúlyozó matrica. A "paperless certified" matrica vállalati felhasználók visszajelzései alapján belső ellenőrzések, auditok során elismert megoldássá vált, használják, keresik a QR-kódokat.


Továbbiakban is rendelhető a logó nélküli matrica, ennek ára 19 Ft+Áfa/db.

Az egyedi matricák ára a cég logójától függően 50 Ft-ra tehető. A minimum rendelési tétel 5000 db.

A fiREG felületének menüjében megtalálod a QR-kód rendelés pontot. Kiválasztod a számodra szimpatikus típust, megadod a rendelt mennyiséget, majd elküldöd a megrendelést számunkra. Pár perc az egész. Mi pedig a lehető leggyorsabban, készletről postázzuk.

A QR-kód sérülése, eltűnése esetén könnyen pótolható. Mára több, mint 1.000.000 darabot nyomtattunk és postáztunk üzemeltetők és karbantartók részére.

Korábban már írtunk a QR-kódok és a fiREG kapcsolatáról, ezt a hivatkozást is érdemes megtekintened az adattartalmat, működést illetően.


A papírmentes megoldást hangsúlyozó "Paperless certified" matrica


Mikor tudod és mikor nem tudod használni a matricát?

Expert

  • Karbantartóként az általad rendelt, és a számodra postázott matricákat fogod tudni használni saját partnerek eszközeire.
  • Karbantartó cég alvállalkozójaként - megosztott telephelyen - a fővállalkozó cég QR matricáit fogod tudni használni, ezt ő rendeli meg és akár neki, akár neked is tudjuk postázni.
  • Ha egy partnered használatba vette a fiREG Enterprise verzióját, akkor az üzemeltető biztosítja számodra a matricát, és csak az ő eszközein fogod tudni használni.
    Ezeket a matricákat más partnereidnél nem fogod tudni fölhasználni.


Enterprise

Ha üzemeltetőként vetted használatba a fiREG-et, akkor számodra postázzuk a matricákat. Ebben az esetben a saját üzemeltető munkatársaid, és az általad "meghívott" karbantartó cégek - expert - fogják tudni a matricákat használni a kapott jogosultságaik függvényében. Kérlek, hogy időben add át a matricákat a karbantartó cég munkatársainak, amennyiben ők rendelik hozzá az eszközökhöz!


Előforduló hibák a matricák beolvasásakor

  • Nyomtatási hiba - ha ilyet tapasztalsz, kérlek jelezd felénk!
  • Jogosultság hiba - elsőként a webes felületen nézz utána a Munkatársak, vagy a Telephelymegosztás menüben!
  • Hiányzó jogkör - elsőként a webes felületen nézz utána a Munkatársak menüben!
  • Inaktív cég matricáját szeretnéd használni - ha ilyet tapasztalsz, kérlek jelezd felénk!


Mi a teendő bármely hiba előfordulásakor?

Első lépésként az alkalmazásban egy "ki-bejelentkezés" megoldhatja a helyzetet.

Ezt követően kérlek, hogy nézd meg a munkatársak menüben a beállításokat, hogy a jogkörök és a telephely jogosultságok rendben vannak-e!

Ha ezek rendben vannak vagy nem tapasztalsz változást, akkor kérlek, hogy a matricát lefotózva küldd el számunkra e-mailben és egy rövid leírást tegyél mellé, hogy melyik eszköz típus, melyik telephely, melyik munkatársad nem tudja felhasználni az adott matricát!


QR adagoló rendelés

A QR adagoló használatának nagy előnye, hogy megőrzi a matrica épségét, belőle kivéve könnyen kezelhetőek a kis matricák. Több száz eszközre elegendő mennyiség elhelyezhető benne.

A fiREG white label matricákhoz már eddig is nagyon sok QR adagolót rendeltetek. Továbbra is rendelhető.

Hamarosan elérhetővé válik a fiREG alapmatricához - "Paperless certified" -  is az adagoló, melyet itt tudtok megrendelni: www.mentolada.hu



QR adagoló a fiREG white label matricához