Számla gombnyomásra: fiREG


Számla gombnyomásra: fiREG

Ahogy már tudod a fiREG-ről, nem egy vagy két ember ötleteit valósítjuk meg, hanem bevonunk titeket, a szakmát. A kezdeti felméréskor is kiderült: a számlázás túl bonyolult...Nézzük fiREG-gel!

Épp a Számlázás modulon dolgozunk és úgy gondoltuk megosztjuk veled mitől fantasztikus a fiREG-gel készített számla, hogyan spórolhat neked is akár napokat havi szinten és egyáltalán...: hogyan tud működni gombnyomásra? Mit is jelent ez valójában?

Célkitűzésünk, hogy kevesebb vagy lehetőség szerint egyáltalán ne legyen papíralapú adat a rendszerben.
Ennek minden feltétele adott, hiszen a naplók a fiREG-be importálhatók.
Azt már tudod, hogy az eszközök QR kóddal láthatók el, ezt pedig könnyedén leolvassa az ingyenes fiREG alkalmazás.

Nézzük meg, hogy lesz a helyszíni bejárást követően PDF formátumú számla akár egyetlen gombnyomásra!
A számokat a fenti grafikán szerepelnek, ez biztosan segíteni fog.

1.
A karbantartás alkalmával a karbantartó munkatárs végigjárja az eszközöket és rögzíti az információkat az applikáció segítségével. Alap, közép és teljes karbantartásokat végez.

2. 
A közép vagy teljes karbantartást követően a Műhelyben dolgozó kolléga - akár egy érintőkijelzővel - berögzíti a tevékenységét, hozzáadott eszközöket.
Az ún. számlatételeket a Számlázás menü használatára jogosult kolléga rögzíti be, a Műhelyben árakat nem is kell látnia a munkatársnak. A (digitális) Műhely munkalap lezárásra kerül és azonnal "repülnek" a Számlázás modulba.

3.
A karbantartó kolléga a Műhelyben karbantartott készülékeket visszahelyezi a helyére és gombnyomásra elkészíti az új naplót, melyet elküldhet emailben, de akár nyomtathatja is, ha az ügyfél ezt megköveteli.

4.
A Számlázás menüben a kollégát ott várják az adatok, pontosabban maga az ún. Előkészített számla. Tudjuk ki az ügyfél, tudjuk hány alap, közép, teljes karbantartás történt, tudjuk hány, milyen alkatrészt és akár azt is, hogy pontosan mely készülékhez használtak fel a műhelyben.
Nincs más dolga a kollégának, mint lenyomnia a Számlakészítés gombot. Ezt követően azonnal megkapja a PDF formátumú számlát, amit emailben küldhet az ügyfélnek vagy akár nyomtathat is.

A számlázási tételek rögzíthetők, de importálhatók is! 
Azaz nem kell minden számlatételt még az első alkalommal sem egyesével rögzíteni, de a lehetőség adott a módosításra, felvitelre a fiREG-ben is.

Természetesen van lehetőség módosítani a Számlázás menüben az Előkészített számlát. Így változtathatók az árak, mennyiségek, kedvezmények adhatók, stb...

Nincs többé "bemondásra", olvashatatlan munkalapra, stb. készülő számla. Minden pontos, precíz, fantasztikusan gyors és a legfontosabb: papírmentes!

A számlázással kapcsolatban további információk

A fiREG a legismertebb hazai számlázóprogramokkal tud rövidesen együttműködni.
Ezekkel egészen biztosan: számlázz.hu, billingo.hu, cmfx.hu
Ezek mindegyike alkalmas arra, hogy a fiREG-ben kiadott Számlakészítés parancsra reagálva azonnal PDF-et kapj vissza anélkül, hogy az adott számlázóprogramot meg kellene nyitnod egyáltalán.

Ehhez szükséges, hogy 
A) az általad használt számlázóprogram legyen alkalmas ilyen együttműködésre (API kapcsolat)
vagy
B) vásárolj egyet a fent említett számlázókból (éves szinten 13-25e Ft+áfa, mely elenyésző költség) A kiválasztásban szívesen segítünk, hiszen akár másra is használható ez a számlázó program és több szempontból is hasznodra válhat.

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!