Sokat segítettetek, köszönjük!


Sokat segítettetek, köszönjük!

Körbetelefonáltuk azokat a partnereket, akik már több, mint 2 hete használják a fiREG szoftvert. Ismét megerősítették bennünk, hogy tovább kell haladni az úton, mert mindenki utálja a papírozást!

A napokban egy borús őszi napon ideálisnak éreztük kiszakadni a fejlesztések vezetéséből és körbetelefonálni a fiREG tűzvédelmi szoftvert felhasználókat a tapasztalatokról.

Nem vagyunk álszentek továbbra sem, ahogy azt személyesen, a szakmai konferenciákon is elmondtuk: vannak hibák. Olyan hibák, amiknek javítását a visszajelzések alapján azonnal igyekszünk elhárítani és folyamatosan fejleszteni a szoftvert. Voltak, akik az applikációban kerestek funkciókat, amik még nem kerültek be. Teljesen jogosan! Néhányról tudtunk, de ismét kaptunk új ötleteket.

Több helyen már fiREG munkalapok tömkelege készült. Örömmel hallgattuk, hogy mennyire örültek azok a karbantartó kollégák, akik már gombnyomásra készítik a munkalapokat a korábbi lassú és fárasztó papírozás helyett.

A számlázás funkció nagyon hiányzik. Ezzel tisztában vagyunk, sokan keresitek.
Dolgozunk rajta és rövidesen elkészül az a funkció, amivel a fiREG-ből készíthetők számlák külső számlázóprogram segítségével, szintén - ahogy azt már megszokhattátok - egyetlen gombnyomásra.

A keresőt is egyre többen hiányoljátok. Jó hírem van! Elkészültünk vele és a napokban élesíteni fogjuk.

Kérlek, továbbra is kérdezzetek sokat, jelezzetek vissza, ez segít minket még jobbnak lenni folyamatosan!

Köszönjük minden kollégának, aki kérdéseivel, meglátásaival segít egyre jobbá tenni a szoftvert! Szerencsére egyre többen vagytok, így tényleg minden egyre jobb lesz!

Szép napot!