Selejtezés a fiREG-gel


Selejtezés a fiREG-gel

Segítségetekkel újabb jelentős lépést tettünk a papírmentes folyamatok irányába: legújabb fejlesztésünk élesítésével teljesen papírmentessé válhat a készülék karbantartás dokumentálásának menete.

Már a selejtezéseket sem kell külön papíroznod, azt gombnyomásra megteszi helyetted a fiREG. Hogyan? Lássuk:

20 éves porral oltó készülék esetén a program "Selejtezés a helyszínen (SH)" opciót ajánl. A megfelelő okot kiválasztva, már generálhatjuk és küldhetjük is a selejtezési jegyzőkönyvet. Ugye milyen gyors? Tényleg ennyire egyszerű!

A selejtezés okának kiválasztása után a számlatétel kiválasztása következik. Fontos, hogy a selejtezésre vonatkozó számlatételeket - amiket selejtezésre vonatkozóan számlázni szoktál - előzetesen felvidd a rendszerbe. Ezáltal máris az előkészített számlára kerülhet a selejtezés. Amennyiben a selejtezett készülék helyett "Készülék cseréje" opciót választasz, akkor az újonnan kihelyezett készülék is mehet az előkészített számlára. Az "új tűzoltó készülék" szerepel a számlatételek között, azt csupán beáraznod szükséges.

Műhelyben történő selejtezéskor (SM) szintén ki tudjuk választani, hogy miért selejteztük a készüléket. A Munkalap zárásakor már generálhatjuk is a Selejtezési jegyzőkönyvet akár weben, akár applikációban.
Természetesen a műhelyben történő selejtezés is rajta lesz a jegyzőkönyvön.

A Selejtezési jegyzőkönyv tartalmazza a szükséges információkat: ki, mikor, miért selejtezte az adott készüléket. A már megszokott módon gombnyomásra küldhetjük is partnerünknek a jegyzőkönyvet.


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...