Mitől forradalmi az Enterprise modul?


Mitől forradalmi az Enterprise modul?

Több, mint 30 karbantartó cég bevonásával fejlesztjük a fiREG tűzvédelmi szoftvert. Ennek eredményeként vált elérhetővé a fiREG Enterprise, úgynevezett vállalati modul.

Mit tud az új modul, mitől lesz forradalmi?


A fiREG új moduljának a célja, hogy egy korszerű, a szakma által fejlesztett program segítségével papírmentessé tegye a karbantartás - üzemeltetési folyamatok dokumentálását A - Z ig.

Mi történik most egy - egy karbantartás során?

Telefonos egyeztetés után érkezik a karbantartó, kezében a kinyomtatott üzemeltetési napló(k). Jól elvégzett munkáját papíron dokumentálja, majd mikor végzett, hosszú percek alatt megírja neked a szállítólevelet, munkalapot, stb. Aktuális üzemeltetési naplód nincsen. Vagy elkészíted magadnak a naplókat, vagy a karbantartást követően, pár nap múlva hozza a postás. Havonta, negyedévente stb. a kinyomtatott naplón tollal megírod az üzemeltetői ellenőrzéseket, esetenként gépre is rögzíted, újból kinyomtatod.


Mi a jövő?

Miután használatba vetted a fiREG Enterprise modult, a számítógépednél ülve digitálisan jogosultságot adsz a karbantartó vállalkozásnak, hogy "használja" a naplódat. Te is és a karbantartó is kapjátok az értesítést mobilra, hogy közeleg a karbantartás időpontja. Érkezik a karbantartó, kezében a mobilja. Munkáját az applikációban gombnyomással dokumentálja, majd mikor végzett, gombnyomással küldi neked a naprakész információkat hordozó üzemeltetési naplót, szállítólevelet, munkalapot, stb. Havonta, negyedévente a mobilodon elérhető naplón rögzítheted az üzemeltetői ellenőrzéseket.


A QR matrica használatával hipergyorssá válik a rendszer, ezáltal jelentős időd szabadul fel, melyet a papírozásnál hasznosabban is el tudsz tölteni. Az üzemeltetői ellenőrzéseket könnyedén delegálhatod munkatársaid részére. Átláthatóvá és rendezetté, papírmentessé válnak a folyamatok.


Hamarosan újabb tűzvédelmi modul megjelenésével lehet számolni.

Addig is keress minket bizalommal!


Üdvözlettel: a fiREG team

www.fireg.hi - Ha te is utálod a papírozást...