Mit tudhatsz meg a fiREG első filmjéből?


Mit tudhatsz meg a fiREG első filmjéből?

Miről szól a film és mit javaslunk ezt követően számodra?

Az talán enyhe kifejezés, hogy meghökkentő a fiREG első filmje, mely Béla, a tűzvédelmi karbantartó főszereplésével mutatja be a papíron dolgozó karbantartók mindennapi bosszúságait.

Bár azt vártuk megosztó lesz, eddig egyhangúan pozitív visszajelzéseket kaptunk és maradéktalanul 12 perc nevetésről számolnak be a nézők. Mindez több, mint 1000 feletti megtekintéssel.


A teljes, 12 perces film itt indítható:


A videóban több, hosszas bosszankodás után Bélát, a papírokkal vesződő karbantartót kirúgja a tűzvédelemért is felelős igazgató.

Az igazgató a fiREG-et megismerve ajánlatot kér fiREG-ező karbantartóktól és rövid időn belül talál is megfelelő partnert.


A film kiemelt jelenete a Béla és a fiREG-gel dolgozó Peti találkozása:
 - … hol vannak a melóhoz papírok?
Itt derül ki a néző számára, hogy Petinek semmi szüksége papírokra, ő digitálisan dolgozik, fiREG-ezik.


A további jelenetsor teljesen pozitív történésekről számol be. A hatósági ellenőrzés rendben zajlott, a gyárban bevezették a fiREG Enterprise-t, Peti megtanítja Bélát fiREG-ezni. 

Talán csak a karbantartók horgászata kisebb csalódás, hiszen Béla telefonja összetörik (de megtudja Petitől, hogy az adatok a felhőben vannak, nem veszített el semmit), az óriási hal pedig elszakítja Béla zsinórját.


Ezzel együtt a film üzenete elérte a célját, azt tapasztaljuk, hogy az üzemeltetők és a karbantartók egyaránt nagy nevetések közepette értik meg a rendszer lényegét.


Amennyiben szeretnél még többet megtudni a rendszerről, máris vedd fel velünk a kapcsolatot, hívj minket vagy kérd visszahívásunkat!