Mit jelképez a fiREG jelvény?

Mit jelképez a fiREG jelvény?

A fiREG tűzvédelmi nyilvántartó és dokumentációkészítő szoftver fő célja a papírmentesítés, ezzel együtt a szakma innoválása. Díjazzuk a partnereinket.

A fiREG partnerprogram és jelvényrendszer célja, hogy díjazhassuk azokat a fiREG felhasználókat, akik csatlakozva papírmentesítési missziónkhoz egyre több és több eszköz ellenőrzését, karbantartását dokumentálják digitálisan, papírmentesen.

A szoftver működésének harmadik évében létrehoztuk a fiREG partnerprogramot, létrehoztuk olyan jelvényeket, melyeket a partnerek is büszkén jeleníthetnek meg weboldalukon, marketing anyagaikon.

A megbízók számára pedig szintén hasznos jelzés lehet egy fiREG jelvény, hiszen ennek használatával kifejezheti a szolgáltató, hogy halad a korral, papírmentesen, elektronikusan vezet üzemeltetési naplókat. Ezzel hatékonyabb, környezetbarátabb és számos olyan plusz szolgáltatást is tud adni megbízója számára, melyeket mások nem. 
(Hogy csak egyet említsünk a minden fiREG partner részére elérhető felhő alapú dokumentumtár bármikor egy kattintással megosztható a megbízókkal olvasási jogosultsággal, így akár kiválthatók az idegőrlő "küldd át gyorsan, mert keressük a..." kezdetű telefonok, emailek.)


A fiREG partnerek bronz, ezüst, arany, platina, gyémánt elnevezésű jelvények használatára jogosultak, melyeket az elektronikusan karbantartott eszközök darabszáma határoz meg.

A fiREG bronz jelvény használatának a feltétele, hogy vedd használatba a fiREG-et.
A fiREG ezüst jelvény 25.000 elvégzett karbantartást jelent. 
A fiREG arany jelvény 50.000 elvégzett karbantartást jelent.
A fiREG platina jelvény 100.000 elvégzett karbantartást jelent.
A fiREG gyémánt jelvény pedig 200.000 elvégzett karbantartást jelent.


A jelvények rövidesen elérhetők lesznek a fiREG felületén és tetszőlegesen felhasználhatod megjelenéseid során, amennyiben jogosult vagy a használatára.
(Figyelem! A fiREG a logójára vonatkozó védjegy oltalommal rendelkezik, használatához a fiREG.hu Kft. engedélye szükséges!)

Bízunk benne, hogy ezen fényes jelvények valamelyike mielőbb díszíteni fogja a megjelenésedet!


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...