Mit jelképez a fiREG jelvény?


Mit jelképez a fiREG jelvény?

A fiREG tűzvédelmi nyilvántartó és dokumentációkészítő szoftver fő célja a papírmentesítés, ezzel együtt a szakma innoválása. Díjazzuk a partnereinket.

A fiREG partnerprogram és jelvényrendszer célja, hogy díjazhassuk azokat a fiREG felhasználókat, akik csatlakozva papírmentesítési missziónkhoz egyre több és több eszköz ellenőrzését, karbantartását dokumentálják digitálisan, papírmentesen.

A szoftver működésének harmadik évében létrehoztuk a fiREG partnerprogramot, létrehoztuk olyan jelvényeket, melyeket a partnerek is büszkén jeleníthetnek meg weboldalukon, marketing anyagaikon.

A megbízók számára pedig szintén hasznos jelzés lehet egy fiREG jelvény, hiszen ennek használatával kifejezheti a szolgáltató, hogy halad a korral, papírmentesen, elektronikusan vezet üzemeltetési naplókat. Ezzel hatékonyabb, környezetbarátabb és számos olyan plusz szolgáltatást is tud adni megbízója számára, melyeket mások nem. 
(Hogy csak egyet említsünk a minden fiREG partner részére elérhető felhő alapú dokumentumtár bármikor egy kattintással megosztható a megbízókkal olvasási jogosultsággal, így akár kiválthatók az idegőrlő "küldd át gyorsan, mert keressük a..." kezdetű telefonok, emailek.)


A fiREG partnerek bronz, ezüst, arany, platina, gyémánt elnevezésű jelvények használatára jogosultak, melyeket az elektronikusan karbantartott eszközök darabszáma határoz meg.

A fiREG bronz jelvény használatának a feltétele, hogy vedd használatba a fiREG-et.
A fiREG ezüst jelvény 25.000 elvégzett karbantartást jelent. 
A fiREG arany jelvény 50.000 elvégzett karbantartást jelent.
A fiREG platina jelvény 100.000 elvégzett karbantartást jelent.
A fiREG gyémánt jelvény pedig 200.000 elvégzett karbantartást jelent.


A jelvények rövidesen elérhetők lesznek a fiREG felületén és tetszőlegesen felhasználhatod megjelenéseid során, amennyiben jogosult vagy a használatára.
(Figyelem! A fiREG a logójára vonatkozó védjegy oltalommal rendelkezik, használatához a fiREG.hu Kft. engedélye szükséges!)


fiREG partner ajánló

A fiREG partner ajánlóban bemutathatod vállalkozásod, amint elérted az 1.000 karbantartott eszközt. A lehetőséggel érdemes élned, hiszen egyre több vállalati üzemeltető keresi a digitálisan, papírmentesen dolgozó vállalkozásokat.
Az a javaslatom, hogy amennyiben felhasználó vagy, küldd el adataid számunkra néhány fotóval és mi rövid időn belül kitöltjük profilodat.
Érdemes megnézni néhány partner kész profilját, pl. Autent Hungária Kft., Vasi kerberosz Kft. és ez alapján informálni minket.


Bízunk benne, hogy ezen fényes jelvények valamelyike mielőbb díszíteni fogja a megjelenésedet, a partner ajánló pedig további ügyfeleket hoz neked!


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...