Készül a korszakalkotó Dokumentumtár


Készül a korszakalkotó Dokumentumtár

A márciusi fejlesztési csomagban végre átadjuk a Dokumentumtárat. Hogy mire használhatod majd?

Először is köszönjük a sok segítséget, hiszen tőletek informálódva fejlesztjük le és adjuk át rövidesen.

A működés legfontosabb eleme, hogy amint megnyitod egy Partnered dokumentumtárát egy ajánlott mappaszerkezet máris előtted lesz. "Csak" bele kell húznod a szükséges fájlokat. Adhatsz meg lejárati időt, választhatsz értesítési módot és soha több nem marad el egy dokumentum frissítése sem.

Döntésed szerint akár a Partner is kaphat értesítést, ez csak rajtad múlik.

Továbbá, ami szintén nagyon tetszeni fog: a Dokumentumtár megosztható lesz a Partnerrel. Ez szintén csak rajtad múlik majd. Egyetlen kattintással emailben küldhetsz egy hozzáférést, így a Partner kattintásra máris elérheti, de természetesen csak olvasási joggal. Vagyis azt látja és töltheti le, amit te ott megosztasz vele. Ha akarsz...
Nagyon fontos, hogy lásd, ez egy olyan extra szolgáltatás, amellyel azonnal többet nyújthatsz, mint a versenytársaid.

Ha pedig ismered már a fiREG-et, bizonyára sejted is, hogy az általad fiREG-gel létrehozott naplókat azonnal elhelyezzük a megfelelő Dokumentumtár mappában. Ezzel sem kell foglalkoznod. Vagyis a Partner megtalálja és letöltheti, ha ezt engedélyezed neki a folyamatosan frissülő üzemeltetési naplókat. De ezen kívül feltöltheted az egyéb ellenőrzési dokumentációkat, terveket is, melyeknek óriási hasznát veszi majd a Partnered, különösen egy-egy ellenőrzés alkalmával.

Mindezt papírmentesen, környezetbarát módon, rendszerben és könnyen kezelhető módon.

www.fireg.hu - Ha te is utálod a papírozást...