Jogosultságok változása 3 szinten


Jogosultságok változása 3 szinten

Fejlesztés keretében változott a jogosultságok kiosztása a fiREG-ben


Karbantartó és üzemeltető jogkör különválása

Az eddigi működés szerint a karbantartó jogkör magában foglalta az üzemeltetői ellenőrzés lehetőségét is. Ennek praktikus oka volt: a karbantartói ellenőrzés magában foglalja az üzemeltetői it is. A telephely szintű üzemeltetői ellenőrzés követése azonban megkövetelte, hogy a két jogosultság külön-külön is beállítható legyen. Az eddigi beállításokat ez a fejlesztés nem érinti, de a jövőben érintett munkatársak, partnereket már igen.


Példák

#expert

Ha egy partnerednél üzemeltetői ellenőrzést is szeretnél dokumentálni, akkor a telephely szintű beállítás mellett a saját munkatársak részére meg kell adni az üzemeltető jogkört is. Ezt a Partnerek / Telephelyek menüben tudod könnyedén megtenni.

Ha egy partnerednél karbantartást és üzemeltetői ellenőrzést is végzel, akkor közelgő eseményként egy kártya fog megjelenni. Ha a kettő műveletet együttesen végzed el, akkor ez a kártya átkerül a folyamatban lévők közé, vagy a lejártakhoz vagy tényleges elvégzés esetén kikerül innen és majd a vonatkozó ciklusidő szerint megint jelentkezik.


#enterprise

Vállalati felhasználóként, ha egy szolgáltató nemcsak a karbantartásokat végzi, hanem az üzemeltetői ellenőrzést is, akkor azt a jogkört is meg kell adni számára a telephely megosztásakor, nem elegendő a karbantartói.


A Nyitóképernyő / események alakulása

Ha ugyan ezen a kártyán csak a karbantartásokat vagy csak az üzemeltetői ellenőrzéseket végzed el akkor ebből két kártya lesz: az egyik az üzemeltetői ellenőrzéseket, míg a másik a karbantartásokat fogja mutatni. Innentől külön eseményként fog tovább haladni a programban. Azaz ne lepődj meg akkor, ha egy eseményből kettő keletkezik és vélhetően ekkor valamely tevékenység dokumentálása még várat magára!


#ha még nem fiREG-ezel

Ez a fejlesztés teszi lehetővé azt, hogy az üzemeltető munkatársak csak üzemeltetői ellenőrzést, a karbantartók csak karbantartást tudjanak dokumentálni. Továbbá ha bevonsz egy karbantartó vállalkozást, akkor ő is ezen jogosultságok függvényében fog tudni karbantartást és/vagy ellenőrzést dokumentálni a fiREG-ben.

Ezen fejlesztéssel még felhasználóbarátabbá válik a papírmentesítés folyamata.

Amennyiben merült fel további kérdésed a téma kapcsán, keress minket bizalommal a szokásos elérhetőségeinken!


Egyéb fejlesztés

A Műhely munkalapok is bekerültek a Dokumentumtár / Összes dokumentumok közé, egy egyszerű szűréssel azonnal láthatod a műhelyben lezárt dokumentumokat.

A karbantartó által feltöltött fotókat csak karbantartó jogosultságga llehet törölni, üzemeltetőként nem.



www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...