Hogyan kezeld a fiREG ajánlatkérőt?


Hogyan kezeld a fiREG ajánlatkérőt?

Az ajánlatkérések új, akár hosszú évekre szóló üzleti kapcsolatot hozhatnak. Hozd ki a legtöbbet belőle!

Ahogy beszámoltunk róla a legutóbbi TSZVSZ rendezvényen, a Védelemben és a facebookon is elindult a fiREG ajánlatkérő modulja.

Tegnap megérkezett az első "éles" ajánlatkérés, miközben folyamatosan, több csatornán futnak hirdetések üzemeltetők felé.

Cél, hogy a most még nem elektronikus naplót vezető üzemeltetők bevezessék a fiREGezők által használt megoldást, egyre többen papírmentesek legyenek.


A beérkező ajánlatkérések kapcsán bizonyára megvannak a saját folyamataid.

Teszünk azonban néhány javaslatot a sikeres ajánlatadás, ajánlatkezelés érdekében:

0. Értékeld ki az ajánlatkérést, egyáltalán célcsoportod-e.
Lokáció, darabszám, megbízó cég és a többi megadott paraméter alapján. (Az eszköztípussal biztosan nem lesz gondod, hiszen csak akkor kaptad meg az ajánlatkérést, ha az ott megjelelölt eszköztípusok valamelyike is az általad megadottakba tartozik.)

1. Az ajánlatkérők szeretnek minél előbb kontaktba kerülni, kérdéseket feltenni, tudni róla, hogy a megfelelő helyre megérkezett a kérése, ezért vedd fel vele a kapcsolatot mielőbb!

2. Ha megtudtál minden fontos paramétert ahhoz, hogy ajánlatot adj, állítsd össze az ajánlatot!

3. Valamelyest hangsúlyozd, hogy papírmentesen kapja ezt követően a dokumentációkat, hiszen ezért is keresett fel téged a fiREGen keresztül, erősítsd meg ebben!

4. Nyilván fontos paraméter az ár, de ez is csak a szolgáltatás egyik paramétere. Igen, tudjuk, sajnos sokszor a legfontosabb, de akinek csak ez számít, nem biztos, hogy a te ügyfeled, ezt neked kell eldöntened.

Javasoljuk, hogy hangsúlyozd ki azokat az előnyöket, amik fontosak lehetnek egy üzemeltető számára és ebben kiemelkedőt nyújtasz. (Pl. Teljes körű felelősséget vállalunk; Garantáljuk, hogy x időn belül kiszállunk hívás esetén; x éve nem kapott hatósági büntetést egyik partnerünk sem; stb.)

5. Mielőbb küldd el az ajánlatot! Vélhetően az első néhányat fogja értékelni a megbízó és viszi döntés elé. 

6. Állítsd át a fiREG ajánlatkérőben az ajánlat státuszát "Új"-ról "Folyamatban"-ra, hogy később, amikor több érkezik majd, tudd lekövetni!


Sok sikert kívánunk az ajánlatadásokhoz!


Kövesd facebook oldalunkat is, ahol sok kisebb, de fontos hírt, információt osztunk meg folyamatosan!

www.facebook.com/fireghu


Csatlakozz te is az innovatív karbantartókhoz és végezd papírmentesen a karbantartásokat, műhelymunkát, ellenőrzéseket!


További szép napot kívánunk!

www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...