Hő- és füstelvezető eszközök a fiREG-ben


Hő- és füstelvezető eszközök a fiREG-ben

Sokan vártátok, megérkezett: Használható a hő- és füstelvezető modul

A karbantartói visszajelzések alapján a fiREG negyedik moduljaként a hő- és füstelvezető eszközöket élesítettük. A füstgátló ajtók korábbi fejlesztése után mára vált teljessé az eszközpaletta és már a kupolák, légutánpótlók, valamint egyéb füstelvezetésre szolgáló berendezések karbantartása is dokumentálható elektronikusan. 

A folyamat során többek között olyan elismert szakemberekkel dolgozhatunk együtt, mint a COLT csoport szakértői. Nagy öröm számunkra, hogy ők is az elsők között vezetik be a papírmentes karbantartást.

A szoftverben a Munkatársak részére új lehetőségként már hő- és füstelvezető karbantartó (és üzemeltető) jogosultság is adható, ehhez szükséges a vonatkozó tűzvédelmi szakvizsga megléte és érvényessége.
Az új modulban a hő- és füstelvezető rendszerek papírmentes nyilvántartását tudod elvégezni, valamint a szükséges üzemeltetői és időszakos karbantartásokat dokumentálni. Az eddigi modulokhoz hasonlóan a webes felületen túl applikációból is készülhetnek jogszabályoknak megfelelő naplók, dokumentumok akár egyetlen gombnyomásra.
Sőt! Már e-üzemeltetési napló formátumot is választhatsz. Az elektronikusan vezetett és a nyomtatott dokumentumban is meg tudod jeleníteni az egyes eszközökhöz tartozó szerelvényeket. 


További fejlesztéseink:

- Tovább finomítottuk a Munkaszervező modult,

- A tűzgátló ajtók paramétereit tovább bővítettük, már az ajtó mérete, az ajtótok beépítése is megadható,

- Az Enterprise által megosztott telephelyek megjelenítését finomítottuk,

- A felülvizsgáló és a karbantartó műhely közötti munkalapok megjelenését finomítottuk,

- Tüzivízforrásokhoz tartozó nyomáspróba jegyzőkönyv szövegét finomítottuk,

- Tűzoltó készülék esetén a QR matrica már a műhely felületen is hozzárendelhető. Erre példa az új készülékek esetén merül fel. Még kihelyezés előtt felmatricázásra kerülhetnek az új eszközök azért, hogy a helyszínen csak egy "pittyentéssel" ki tudd helyezni, ezáltal dokumentálásra is kerül az új eszköz kihelyezése.


A QR matrica adagolására szolgáló "kütyünket" láttad már? Ebben a Facebook posztunkban mutattuk be.
Mára rendelhetővé is vált, mégpedig innen tudod megrendelni: http://mentolada.hu/termek/matrica_tarto.html


Legyél Te is innovátor karbantartó!

www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...


(Fotó: colt-info.hu )