Fejlesztések 3 percben


Fejlesztések 3 percben

Fontos fejlesztésekhez érkeztünk: teljesen elkülönül egymástól az üzemeltetői ellenőrzés, valamint az időszakos felülvizsgálat. Természetesen az OTSz-nek megfelelően, és opcionálisan végezhetők továbbra is az üzemeltetői ellenőrzések is.

Aktuális fejlesztések:

- Minden modul minden karbantartási ciklusára igaz, hogy rögzíthetővé váltak a soron kívüli karbantartások is, vagyis több karbantartás is dokumentálható egy-egy időszakra. Ez a fejlesztés érinti a webes felületet, az applikációt, valamint az üzemeltetési naplót is.

Pl.: Tűzoltó készüléken 4.20-án elvégzik az Alapkarbantartást, de 5.25-én a készüléket használni kell, emiatt Portöltés szükséges. Ebben az esetben egy negyedéven belül megjelenítésre és dokumentálásra kerül mindkét karbantartás.

- Weben, modulonként az OTSz által előírt üzemeltetői ellenőrzés ciklusai mellett jelennek meg az Időszakos felülvizsgálatok idejei. 

Pl.: Tűzoltó készülék esetén 4 negyedévi Üzemeltetői ellenőrzés, valamint a Karbantartás ideje kerül megjelenítésre. (akár több is)

Pl.: Vízforrás esetén 2 félévbe rögzíthető Üzemeltetői ellenőrzés, valamint a Karbantartásnál jelennek meg az elvégzett időszakos felülvizsgálatok. (akár több is)

Pl.: Tűzgátló eszközök esetén 6 havi Üzemeltetői ellenőrzés rögzíthető, valamint a Karbantartásnál jelennek meg az elvégzett időszakos felülvizsgálatok. (akár több is)

- Applikáció: annak függvényében, hogy rendelkezel-e az üzemben tartó által megbízással az üzemeltetői ellenőrzés elvégzésére, az időszakos felülvizsgálat az aktuális ciklus üzemeltetési ellenőrzését is magában foglalhatja. A megbízás szükségességét az OTSz / TVMI tűzoltó készülékek esetén konkrétan előírja, a többi eszköz esetén pedig a szerződésed alapján te tudod meghatározni. A megfelelő dokumentáláshoz csupán a karbantartás elvégzésekor az applikációban egy kis csúszkát kell megmozdítani.

        























Üzemeltetési napló készítésekor továbbra is van lehetőség éves nézetre, ami akár több karbantartási ciklust is lefedhet. Ekkor az összes – a kiválasztott évben elvégzett - üzemeltetői és az összes időszakos felülvizsgálat megjelenítésre kerül. 

- Applikáció: mind a 4 modul egységes megjelenítést kapott. Itt is láthatóvá válik ha egy cikluson belül több karbantartást vagy felülvizsgálatot dokumentálsz. Azokban a modulokban, ahol sűrűbben kell üzemeltetői ellenőrzést végezni, ott az appban vízszintesen mozgatható a dátumok megjelenítése.

- Applikáció: az eszközök alatt bármelyik karbantartás megnyomható, szerkeszthető, törölhető, ugyanúgy mint a webes felületen.

- Applikáció: elősegítve az üzemeltetői ellenőrzések végzését, ha az app látja, hogy már van éves/féléves karbantartás a naplón, akkor Karbantartás választásakor automatikusan Üzemeltetői ellenőrzést fog ajánlani.

- Applikációban a nemrég élesített helyszíni számlázás modult tovább finomítottuk.

- Appban tovább finomítottuk a Munkalapok, szállítólevelek helyszínen történő aláírási lehetőségét.

- A tűzoltó készülékek Műhely moduljában is lehet már szerkeszteni az eszközök alap adatait. Pl.: gyári szám vagy típus korrigálása.

- A tűzoltó készülék Raktár menüjében megjelenítésre kerültek a belső azonosítók is. Szükség szerint ezek kitöltésével érdemes a házi leltárt elvégezni.

- Enterprise felhasználóként a tevékenységnaplóban már azok a tevékenységek is megjelennek, amelyeket a megosztott telephelyen végeztek el a karbantartók.


Javítások:

- a karbantartás esedékessége helytelenül jelent meg a generált üzemeltetési naplón. Javítottuk.


Már zajlik a műhely modul továbbfejlesztése, valamint a következő modul is készül...


Iratkozz fel Youtube csatornánkra, ahol érdekes videókkal jelentkezünk, a bemutatkozástól egészen az elektronikusan vezetett üzemeltetési naplóig...


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...