Éles a Munkaszervező a fiREG-ben


Éles a Munkaszervező a fiREG-ben

Elérhető a fiREG Munkaszervezője, ahol naptár nézetben tudod munkatársaidhoz delegálni az elvégzendő feladatokat rugalmasan, papírmentesen.

Naptár, füzet, toll, faliújság, irattartó kartonok... a munkaszervezés elengedhetetlen eszközei. Papíron. El tudod képzelni, hogy most már mindezt gombnyomásra egy tabletről vagy számítógép elől el tudod végezni? Több, mint 2 éve dolgozunk a tűzvédelmi szakma papírmentesítésén, és most egy látványos funkciót élesítettünk: a Munkaszervező.

Főadminként ebben a modulban rendkívül könnyen átlátod a közelgő feladatokat úgy, hogy közben a kollégák részére tudod delegálni a folyamatokat. Kezeli a hozzáférést egy - egy telephelyhez, a lejárt és a folyamatban lévő eseményeket, valamint a közelgő folyamatokat is.

Természetesen tudsz szűrni egy adott ciklusra, vagy egy adott Munkatársra. A szűrt találatokból pedig generál a rendszer egy összegző dokumentumot, elősegítve az átláthatóságot.

El tudod képzelni, hogy a kollégák egy TV-n vagy monitoron keresztül nézik át az aktuális feladataikat az irodában?

Akkor nincs más teendő, vedd használatba a Munkaszervező modult...



A fiREG Munkaszervező lehetővé teszi, hogy átlásd, egyúttal akár ki is oszd a közelgő munkákat. Fantasztikus újítás, óriási előrelépés a digitális, papírmentes munkavégzés terén.



További fejlesztések:

- az eszköz modulokban generált munkalapok keltezéssel, valamint a karbantartó nevével lettek ellátva,

- azon modulokban, ahol az eszközökhöz szerelvények is vannak hozzárendelve, weben és appon egy - egy gombbal tudod láthatóvá tenni a szerelvényeket,

- Vízforrások esetén egy közelgő eseménynél ha Nyomáspróba várható, akkor a rendszer a tömlők darabszámát veszi alapul, hogy elő tudj készülni a szükséges nyomáspróbázó eszközökkel,


Finomítottunk a tűzoltó készülék Műhely modulján:


- most már a külön - külön partnerhez tartozó készülékeket is be tudod olvasni a QR szkennerrel, (az eddigi, egy telephelyhez tartozó eszközökhöz képest)

- a műhely modulban is látja a munkatárs, hogy a készülék QR matricával van ellátva,

- a műhely modul nézetét finomítottuk,

-  a kereső cella fix helyen marad, és az oldal lefelé vagy fölfelé mozgatásakor könnyebben tudod használni.

- A hő- és füstelvezető eszközök közé a füstelvezető ablak is bekerült.


A Dokumentumtár - Összes dokumentum menüjében szűrési funkciókat helyeztünk el. Ezáltal könnyen követhetővé vált a lejáró dokumentumok szűrése a különböző partnerek esetén. Természetesen munkatársra, dokumentumra és lejárati ciklusra is tudsz keresni felhasználóként. A találatokból pedig dokumentumot is generál a rendszer.

Ahogy az előző bejegyzésünkben írtuk, a januártól hatályos OTSz ismeri és alkalmazni fogja az elektronikusan vezetett üzemeltetési naplót


Csatlakozz te is a fiREG küldetéséhez és vezesd papírmentesen a tűzvédelmi eszközök karbantartását! 

Ne maradj ki te sem!

Keress minket bizalommal!


Kérlek, ha tetszett a bejegyzés, akkor itt alul kedveld vagy oszd meg ismerőseiddel...:)


www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...