Elérkezett az idő: Legyél Te is innovátor!


Elérkezett az idő: Legyél Te is innovátor!

Már csak 2 nap, és elérkezik a várva várt dátum: január 22 - től immár teljesen papírmentesen is lehet fiREG-ezni. Erről, valamint aktuális fejlesztéseinkről is olvashatsz részletesen aktuális blogbejegyzésünkben.



2017 májusa óta közel 4000 órányi fejlesztés után elérkezett a várva várt dátum: 2020. január 22. az OTSz 5.1 hatályba lépésének a napja. Erről írtunk már korábban is, érdemes átolvasnod az elektronikus aláírásról és időbélyegről szóló írásunkat is.

Innentől kezdve nyomtatás nélkül is lehet fiREG-ezni, azaz papírmentesen dokumentálni a tűzvédelmi karbantartásokat, hiteles elektronikus aláírás és időbélyeg használatával.

Az erre a célra szolgáló megoldás, az elektronikusan vezetett üzemeltetési napló új fogalomként kerül be a Felülvizsgálat és karbantartás TVMI 4.4.5. pontjába, amelyet ide kattintva tudsz elolvasni.

Természetesen a karbantartókkal való közös munka ezután is folytatódik, hiszen a fejlesztés során kiemelt figyelmet kapnak a szakmai visszajelzések. Ennek eredményeként az aktuális fejlesztéseinket részletezzük röviden a következő sorokban:


Fejlesztéseink:

- Kibővült - szöveges leírással és felülvizsgálati szempontokkal -  üzemeltetési naplót is tudsz generálni. A Profilodban könnyedén be tudod állítani, hogy milyen bevezető tartalommal kéred az üzemeltetési naplót,

- Applikációban a hologramot már a karbantartással "egy szinten" hozzá tudod rendelni a készülékekhez,

- a Hologramok menüben a felhasznált hologramok kimutatását finomítottuk, egyértelműbbé tettük,

- a Raktár modulban az új készülékek rögzítését könnyedén el tudod végezni. Így a helyszínen egy gombnyomással tudod dokumentálni egy új készülék kihelyezését,

- ha egy új tűzoltó készüléket helyezel ki applikáció segítségével, akkor az így fog megjelenni a munkalapon:  "Új tűzoltó készülék kihelyezése alapkarbantartással  (Protex pd 6 ga) 1 db"

- a sok telephellyel rendelkező partnerek webes megjelenítését tovább finomítottuk,

- ha egy vállalat által veszed használatba a programot, akkor "Enterprise által díjmentesen használható" lesz a csomagod elnevezése,

- jelentős fejlesztés a Munkaszervező modulban: immár csoportosan is tudod mozgatni az eseményeket egyik napról a másikra, illetve egy napon belül a sorrendet is a kívántra tudod állítani (a bal egérgombbal megfogva és mozgatva az eseményeket). Természetesen a jogosult személyek ebben a sorrendben fogják látni a közelgő eseményeket a mobil eszközükön,

- a Tűzoltó készülék karbantartás során készült Munkalap tartalmi és formai elemeit tovább finomítottuk,

- a Tűzgátló és a Hő- és füstelvezető modul adatainak szerkesztési lehetőségét bővítettük, például tűzállósággal, ajtók, kapuk mérete, nyílási irány stb.

- Minden tűzvédelmi modulra igaz, hogy az archívumban meg tudod nézni az üzemeltetési napló vagy egyéb dokumentum generálásának a módját, az elküldés vagy a nyomtatás tényét,

- Most már nem csak a Partner, hanem a Telephely adatokhoz tudsz Megjegyzést hozzáadni,


Javítások:

- weben a vízforrások esetén csak egy bizonyos évjáratot lehetett kiválasztani, hamar javítottuk,


Végül, de nem utolsó sorban egy új Média partnerrel bővültünk: a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete online kiadásában, a Munkavédelmi Hírmondóban jelent meg cikk a papírmentesítés folyamatáról, melyet itt olvashatsz.


Csatlakozz Te is küldetésünkhöz, és végezd papírmentesen a tűzvédelmi eszközök karbantartását!


www.fiREG.hu - Ha Te is utálod a papírozást...