Aktuális fejlesztéseink (2023Q1)


Aktuális fejlesztéseink (2023Q1)

Finomhangolás történt a fiREG rendszerében. A fiREG felkészült a teljes karbantartó szakma kiszolgálására.

A fiREG-gel való első találkozáskor szinte mindig felmerül, hogy "Mi lesz az adatainkkal?", "Ki fogja látni a partnereinket?" és ehhez hasonló kérdések.
Eddig is jeleztük, hogy a fiREG.hu Kft. nem szolgáltat tűzvédelmi karbantartásra vonatkozó tevékenységet. Nyugodtan mondhatjuk, egyetlen célunk, hogy minél hatékonyabban ki tudjuk szolgálni papírmentes, szoftveres megoldásunkkal a tűzvédelmi karbantartó szakmát és az üzemeltetői oldalt.
Rendkívül fontos számunkra továbbá, hogy mindenki azt láthassa, amire jogosult.
Ezért is rendkívüli mérföldkő számunka az ISO 27001 információbiztonsági tanúsítvány megszerzése, amit hosszas előkészítő munkát követően kaphattunk meg és folyamatosan felülvizsgálatra kerül majd.


Legfrissebb élesítésünk eredményeként egy rég várt igény valósodott meg:

Expert
Sok karbantartó cég végez szolgáltatás keretében üzemeltetői ellenőrzéseket is. Eddig ezt modulonként lehetett követni. Az üzemeltetői ellenőrzések figyelését mostantól már partner szinten lehet / kell bekapcsolni. Ezt a partnerek adatszerkesztésénél tudod kiválasztani. Amely partnerednél bekapcsolod az általad kiválasztott eszköztípust, az ahhoz az eszközhöz tartozó esemény a karbantartás időpontjától számítva a jogszabályban meghatározott ciklusidőnként fog megjelenni a közelgő eseményekben a jogosult munkatársak részére.

Fontos, hogy az és csak az a partner jelenik meg, akihez ez a funkció bekapcsolásra kerül.
Kérlek, ellenőrizd le azon partnereid beállításait, akinél szeretnél üzemeltetői ellenőrzést is szolgáltatni!


Minden modulban található eszközlista különböző szűrési feltételekkel. A szakmai igények szerint kerültek ide beépítésre a szűrő funkciók, hogy a legnagyobb mértékben tudják támogatni a napi tevékenységet. A kapott eredményekről pillanatok alatt készíthetünk dokumentumot, amit akár letöltve akár elküldve tudunk tovább hasznosítani. A funkció elérhető továbbá a tűzoltó készülék raktár menüjében is.

A karbantartások során készített munkalapokon opcionálisan meg tud jelenni az adott partner adott telephelyéhez tartozó megjegyzés is. Ennek a beállítására a Profilban a Dokumentum beállítások fülön van lehetőség.


Alaprajz

Expert; Enterprise 
Egy-egy telephelyhez tudsz alaprajzot is feltölteni, amire a telephelyhez tartozó eszközöket meg lehet jeleníteni. Ezt főadminként tudod megtenni, viszont a karbantartó és üzemeltető joggal rendelkező munkatársak is láthatják a saját webes felületükön.


Tűzoltó készülék

Expert
Bár kis darabszámban, de előfordul habbal oltó készülékek karbantartása. Így aztán ez a lehetőség is bekerült a számlatételek közé, így már ezt a karbantartási/javítási formát is könnyedén a "szokásos" módon lehet dokumentálni.

Expert
A karbantartó műhely felületén minden eszköz karbantartásához lehet már megjegyzést hozzárendelni, ez pedig meg fog jelenni a lezárt műhely munkalapon.

Expert 
Amennyiben a hologramokat készülékenként rögzíted karbantartáskor, akkor a készített munkalapon már megjelenik a felhasznált hologramok darabszáma.


Tűzgátló

Expert; Enterprise
A felmerült visszajelzések alapján egy új eszköz típus került be a tűzgátló és a vészkijárati modulba: Tűzgátló ajtó pánikzárral  illetve Menekülési ajtó tűzgátló funkcióval. Minkét ajtó azonos paraméterekkel rendelkezhet, azonban annak az eldöntése, hogy az épület szerkezetében milyen funkciót lát el, a jogosult személyek feladata.


Hő- és füstelvezető

Expert
A karbantartott eszközök esetén ha egy nem megfelelő státusz került rögzítésre (NFM), akkor ez az elkészült üzemeltetési naplóban ki van emelve. Ha ezt követően egy rendkívüli karbantartás került bejegyzésre, akkor a NFM státusz kiemelése megszűnik az eszköz esetén.


Vészvilágítások

Expert; Enterprise
Az üzemeltetői ellenőrzés szempontjai valamint az időszakos felülvizsgálat szempontjai a vonatkozó szabvány elemeivel bővült, pontosításra került.


Youtube csatornánkon rövid videókkal támogatjuk a napi használatot mind Expert, mind Enterprise felhasználók részére. Érdemes tehát követni csatornánkat, és értesítést kérni az új video megjelenéséről. 

Iratkozz fel itt!

Az első video megtekintéséhez kattints ide!


A fejlesztési listánk még rejteget tennivalókat, így a jövőben is a szükséges hibaelhárítások mellett nagy energiát fordítunk arra, hogy a jogszabályoknak megfelelően és a napi rutinhoz igazítva fejlesszük a fiREG szoftvert.
A papírmentesítésben rejlő lehetőségeket is szeretnénk minél több üzemeltető kolléga részére eljuttatni, ezért több támogató partnerrel együttműködve már a III. Digitális, papírmentes épületüzemeltetés szakmai napunkra készülünk, melynek következő helyszíne Debrecen lesz, időpontja várhatóan március 24., péntek 9-12 óra.

A legutóbbi, győri rendezvényünkről a videós beszámoló itt érhető el.


Ha még nem követsz minket akkor kövess minket Facebookon, Linkedinen, Youtubeon is!


Csatlakozz te is a fiREG küldetéséhez, légy részese a digitális forradalomnak a tűzvédelemben!


Üdvözlettel: Attila és Gábor

fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...