Aktuális fejlesztéseink


Aktuális fejlesztéseink

Köszönjük a sok visszajelzést, és bíztatást! A nyári szünet sem telik fejlesztések nélkül, folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyre felhasználóbarátabb és hatékonyabb legyen a fiREG.

Fejlesztés:

A www.fireg.hu oldalra bejelentkezve mostantól korszerűbben, optimalizáltan láthatod a Közelgő eseményeket, valamint a Folyamatban lévő eseményeket. Ez nagyban segíti a feladatok áttekinthetőségét.
A hamarosan lejáró és a lejárt dokumentumokat - reméljük nem lesz ilyen - is megjelenítjük. 

Közelgő események: Azon események jelennek itt meg, amelyek éves karbantartásának dátuma közeleg. A lista lapozható, dinamikusan növekszik. Fontos, hogy az (online) üzemeltetési napló dátuma megfeleljen az éves karbantartás dátumának. Amennyiben egy karbantartást nem tudsz elvégezni a karbantartás dátumáig, abban az esetben átkerül a Lejárt események közé. 

Folyamatban lévő események: Ha egy adott üzemeltetési naplón legalább egy karbantartást dokumentáltál, de nem 100 % - os a kitöltöttség, akkor az a napló, a folyamatban lévő események között jelenik meg mindaddig, amíg nem végeztél teljesen a dokumentálással. 

Lejárt események: amennyiben elmaradt a karbantartás, egyetlen eszköz sem lett dokumentálva a karbantartás napjáig, akkor ezt a naplót itt kell majd keresni. (Egy esemény lejártáról, hamarosan értesítést is fogsz kapni, illetve jelezni is fogjuk a dátum lejártát)


A legjelentősebb, már régóta várt fejlesztésünk, hogy főadmin jogosultsággal, a profilban (Profil/Beállítások) be tudod állítani, hogy üzemeltetői ellenőrzéseket is akarsz-e végezni. Amennyiben eszközönként (tűzoltó készülék, vízforrás) kiválasztod, akkor a szükséges ciklusonként az adott napló be fog kerülni a Közelgő eseményekhez.

A Vízforrásokhoz tartozó számlatételeket bővítettük, most már ezek a számlatételek is megfelelően importálhatóak, ezt is könnyebbé vált számlázni, gyakorlatilag gombnyomásra...

Az online naplóban, ha az egeret egy-egy készülék típusa fölé mozgatjuk, akkor szövegmezőben láthatóvá váltak a további információk az adott készülékről.

Hibajavítások:

A QR kereső kamera több alkalommal nem, vagy csak nagyon nehezen hozott találatot bizonyos okostelefonokon. A szükséges javításokat, fejlesztéseket elvégeztük.

Szintén a QR kamera nem találta a "raktárban" elhelyezett készüléket. Javítottuk.

Androidos készüléken előfordult, hogy a Selejtezés menete során az applikáció lefagyott. A folyamatot az 1.6.2. verzióban frissítettük, azóta az 1.6.3. verzió is elérhető már.

IOS rendszerben előfordult, hogy a felhasználó nem tudott új készüléket hozzáadni, mivel nem jelent meg ez az opció. A jelzéstől számított 1 órán belül javítottuk.

IOS rendszerben a felhasználó nem látta az általa módosított eszköz adatokat. Bár a rendszer elmentette, de nem töltötte be újra az adatot. A jelzéstől számított 2 órán belül javítva lett.

Nem a legfrissebb applikáció verzióval "kidobta" a felhasználót. Javítottuk, és a további fejlesztési  lépéseket megtettük, többé ilyen sem fordul elő.


Bár javában tartanak a nyári szabadságolások, javában dolgozunk a következő modul megjelenésén, ami a Tűzgátló eszközök karbantartását támogatja majd.

A legújabb iOS verziót itt, az Androidot itt töltheted le.