5+1 tudnivaló


5+1 tudnivaló

Fontos tudnivalókat osztunk meg veled, a közelmúltban felmerült kérdések alapján. Az itt olvasható támpontok még gördülékenyebbé teszik a folyamatos munkát. Tarts velünk!


1. A fiREG szoftver korlátlan számú munkatárs profilját képes kezelni. Az elérhetőségeit és a szakvizsga bizonyítványait  megadva időben figyelmeztetünk annak lejáratára, és a kolléga értesítéseket fog kapni a számára fontos dolgokról.

2. Az online üzemeltetési napló pillanatnyi állapotát akár nyomtatással, akár emailben való küldéssel is megoszthatjuk partnerünkkel.

3. A "Közelgő események"-et saját elképzelésünk szerint kérhetjük 30, 60, 120, vagy 240 napra előre figyelmeztetéssel.

4. Az aktuális karbantartás tervezett dátuma, az importálási feladatok megadott dátum + 365 nap. Jelenleg az aktuális karbantartás tényleges dátuma a partnernél elsőként karbantartott készülék karbantartásának dátuma.

5. Partnereinkhez korlátlan számú telephelyet - ezáltal külön üzemeltetési naplót - hozzárendelhetünk, külön értesítési lehetőségekkel.

+1 Annak érdekében, hogy mindig az adott munkára tudj koncentrálni, a menürendszert lefinomítottuk. Az újabb modulok már sorban állnak tesztelésre, hamarosan elérhetőek lesznek.