3. modul: Tűzgátló eszközök


3. modul: Tűzgátló eszközök

Elérhetővé vált a fiREG harmadik modulja, amiben a Tűzgátló eszközök karbantartási folyamatait papírmentesítjük.

Kedves Kolléga!

Az új - tűzgátló eszközök - modulban tudsz választani: tűzgátló ajtó, tűzgátló kapu, tűzgátló csappantyú, tűzgátló zsalu, valamint tűzgátló tömítés típusok közül.

A használatbavétel előtt néhány fontos lépés, hogy hatékonyan tudjál - tudjon a kolléga - dolgozni:

1. Fontos, hogy a karbantartó kolléga rendelkezzen a megfelelő szakvizsgával. Ennek regisztrációja pillanatok alatt elvégezhető a Munkatársak / Szakvizsga menüben. 

2. A Munkatárs jogosultságainál a "Tűzgátló karbantartó" jogosultság hozzáadása.

3. A Munkatárs - Telephely jogosultságoknál azon telephelyek hozzárendelése a munkatárshoz, ahol munkát akar végezni. (ha főadminként végzed, akkor nem szükséges)

Ha ez megvan, azonnal meg is tudod kezdeni a karbantartás papírmentes dokumentálását. Amennyiben főadminként a profilodban beállítod a Tűzgátló eszközök Üzemeltetői ellenőrzés követése" opciót, akkor havonta, tömítések esetén 6 havonta jelenik meg az esemény a Közelgő eseményeknél.


Aktuális javítások:

- Átmenetileg nem működött applikációról a "Műhelybe viszem a készülékeket" funkció, javítottuk.

- Új tűzgátló eszköz hozzáadásakor "új vízforrás" szövegezés jelent meg, a friss verzióban javítottuk.

- Tűzgátló eszközhöz történő QR matrica sikeres hozzárendelésekor vízforrás szövegezés jelent meg, a friss verzióban javítottuk.

- Néhány eszközön kereséskor az app lefagyott. A friss verzióban javítottuk.

- A tűzgátló modulban nem jelent meg a karbantartáshoz szükséges kulcs. Javítottuk.

- A tűzgátló eszközök importjakor hibára futott a rendszer. Javítottuk a "minta üzemeltetési naplót".



Fejlesztés:

- Ha a karbantartóként "selejtezés a helyszínen" - t választasz, akkor a selejtezett készülék nem kerül ki a generált üzemeltetési naplóból. Ez egy folyamatban lévő esemény marad mindaddig, amíg vagy új készüléket helyezel ki, vagy törlöd a készüléket a listából.

- Egyedi kérésnek eleget téve több tűzoltó készüléket mozgattunk egy partner egyik telephelyéről a másik telephelyére. Valamint Partner változás miatt több telephelyet is mozgattunk egyik partnertől másik partnerhez.

- A Közelgő eseményeknél megjelent a továbbiak betöltése opció, arra az esetre, ha 30 napon belül nincs közelgő eseményed.

- A QR hozzárendelés nem mindig a megfelelő fényviszonyok között történik. Ennek segítése céljából hozzárendeléskor a bal felső sarokba fejlesztésre került egy villám ikon, amivel lehet ki/be kapcsolni az eszköz vakuját.

- Gyorsítottuk a dokumentumtár létrehozását.

- Ha egy olyan vízforrásnál választasz Nyomáspróbát, ahol nincsen szerelvény kihelyezve, akkor most már  jelezzük, hogy "Nincsen szerelvény kihelyezve a választott vízforráshoz, vigyél fel szerelvényt a vízforrás szerkesztése opcióval”

- Vízforrások importjakor válaszhatóvá vált: az éves karbantartás elvégezve az importálás évében opció. Ennek a beállításnak függvényében éves karbantartásra, vagy féléves üzemeltetői ellenőrzésre fog felkészíteni a rendszer.

- Tovább folytatjuk a színjelölések egységesítését.

- Offline működés esetén, Karbantartás során a készülékek cseréjekor szinkronizálni fogja a rendszer az adatokat. Most már offline is elvégezhető ez a folyamat is.

- Tovább finomítottuk az általad küldött e-mailek formai és tartalmi megjelenését.

- Köszönhetően a visszajelzéseknek, folyamatosan optimalizáljuk a szoftver felbontását, mindenféle képernyőtípusra.

- Tovább finomítottuk a Tűzoltó készülék selejtezési napló tartalmi és formai megjelenését.

- Eszközök importálásakor - nagy tételben rendszerbe juttatni - mindig legyen készenléti helye az eszköznek. 


Ha a weboldalon - bejelentkezve - látható Használati útmutató nem ad választ a kérdésedre az új, vagy az eddigi modulok használatával kapcsolatosan, akkor keress minket bizalommal. 


Újdonságként elérhetővé vált a Tűzoltó készülékek adatlapja, amellyel célunk, hogy információt tudjunk adni laikusoknak és szakembereknek egyaránt. A rendszerben szereplő több, mint 400 készülék típus közül azok válnak láthatóvá, amelyek rendelkeznek fotóval.

Ha úgy érzed, hogy tudsz ebben segíteni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Nézd meg az új lehetőséget itt:

https://fireg.hu/tuzolto-keszulekek


Csatlakozz hozzánk, ha Te is papírmentesen akarsz dolgozni!

www.fiREG.hu - Ha te is utálod a papírozást...