Kora nyári fejlesztéseink


Kora nyári fejlesztéseink

Új funkciók és sok finomítás érkezett a fiREG fiókodba, lássuk őket tételesen!


#Enterprise

Fejlesztettük a munkatársak menüpont szűrési és exportálási lehetőségét, így most már könnyen rá tudsz keresni a munkatársakra, akár jogosultság szerint.

Mindez riportálhatóvá is vált, azaz dokumentum is készíthető.


Jobbra az új jogosultság szűrő, középen pedig a sárga munkatárs export lehetőség


#Enterprise

Fejlesztettük a telephely listában ha szűrési funkciókat, még könnyebben láthatod át azokat a telephelyek amelyek meg vannak osztva külső szolgáltatóval.

Mindez riportálhatóvá is vált, azaz dokumentum is készíthető


#Enterprise

30-nál több munkatárs esetén az oldal aljára bekerült egy lapozó, így könnyebben átláthatóvá vált a teljes Munkatárslista.


#Enterprise

Fejlesztettük, így Telephely importnál kapcsolattartóként már több név és több e-mail cím megadására is van lehetőség. 


#Expert

Karbantartó főadminként a profilodban bekapcsolhatóvá vált egy minőségellenőrző funkció: ennek az aktiválása esetén, üzemeltetési napló küldésekor a címzett tudja értékelni a szolgáltatásodat, hozzájárulva ezzel a szolgáltatásod szinten tartásához vagy javításához. Az üzemeltetési naplón szereplő karbantartók és a főadmin jogosultságúka emailben kapnak jelzést az értékelésről.

A kapott visszajelzéseket elmentjük számodra.



A Minőségellenőrző blokk használata ingyenes, mégis sokat tehet céged tanúsításához


#Expert; #Enterprise, #vízforrások

- Bővült a vízforrások szerelvénylistája, újként került be a "bekötő tömlő"

- Vízforrások importjakor, a minta excel fileban a nyomásértékek mértékegységei külön oszlopokba kerültek. (zárt nyomás érték, mellé mértékegység oszlop került be, nyitott átfolyás érték mellé, mértékegység oszlop került be)


#Expert; #Enterprise, #beépített oltórendszer

Régóta várt fejlesztés került be az oltórendszerek modulba: egy telephelyre már nem csak rendszert, hanem akár korlátlan mennyiségű oltóeszközt is be lehet rögzíteni. Az eszköz részeként felvitt perifériák felülvizsgálati szempontjai és a ciklusidők, a dokumentálás lehetősége változatlanok.



A rendszeren kívül oltóeszközt rögzítésére is megnyílt a lehetőség


#Expert; #Enterprise, #beépített tűzjelző rendszer, #beépített oltórendszer

Ha karbantartóként ügyfeleidnél vagy üzemeltetőként a telephelyeiden rendelkezel tűzjelző vagy tűzoltó rendszerrel, üzemeltetési naplóval, akkor a jogosult személyek által új esemény hozzáadásakor a főadminok munkatársak automatikusan értesítést kapnak e-mailben, hogy mielőbb el tudják dönteni a rendkívüli karbantartás szükségességét, és megtegyék a további szükséges lépéseket.

A funkció automatikusan elérhető a főadminok részére.


Az email értesítés formátuma és tartalma



#Expert; #Enterprise, #beépített tűzjelző rendszer, #beépített oltórendszer

Beépített tűzjelző és oltó rendszerek esetén az események riportálhatóvá váltak: gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szűrőket építettünk be az események rovatba (fölé), így azon eseményeket rendkívül gyorsan át tudod tekinteni, amellyel dolgod van.


Események szűrés tűzjelző és oltórendszerek esetén


#Expert; #Enterprise,

Finomítottuk és hatékonyabbá tettük a nagy eszköz darabszámú üzemeltetési naplók webes megjelenését. 100 eszközönként oldallapozó került be, amely nagyban megkönnyíti az átláthatóságok, és optimalizáltan igazodik a számítógépek működéséhez.


#Expert; #Enterprise, #Munkaszervező

Munkaszervezőben, ha a munkatárshoz rendelt munkák sorrendjét fogd és vidd módszerrel átrendezzük, akkor az átrendezett sorrend marad érvényben egy oldal frissítés után is.


#Expert; #Enterprise, #Tevékenységnapló

A tevékenységnapló fejlesztésével  lehetővé vált, hogy a Tevékenység naplót megnyitva szűrni tudj azokra a szolgáltatókra, akik Telephelymegosztással rendelkeznek.

A tevékenységnaplóba - az eszközlista alatti tevékenység naplóba -  az "Üzemeltetési Napló" készítésről is bekerül egy bejegyzés.


Ne feledd! Ma már 8 tűzvédelmi eszköztípus - modul -, és annak minden "altípusának - üzemeltetői ellenőrzését és karbantartó által végzendő időszakos felülvizsgálatát, karbantartását könnyedén lehet dokumentálni a fiREG segítségével.


Legyél te is profi fiREGező! Gyere el nyílt képzéseink valamelyikére, vagy üzemeltetőként vedd föl velünk a kapcsolatot, és kérd kihelyezett, cégre szabott képzésünket!


Képzéseink karbantartók részére itt olvasható, klikk ide!

Képzéseink üzemeltetők részére itt olvasható, a részletekért klikk ide!


Muzsnay Lajossal, a Robert Bosch szakemberével készített interjúnk képzésünk elvégzése után


Bízunk benne, hogy aktuális fejlesztéseink még hatékonyabbá teszik a felületed használatát!


Üdvözlettel a fiREG team