Helyszíni számlázás fiREG applikációból


Helyszíni számlázás fiREG applikációból

Hogyan vedd használatba a fiREG applikáció számlázó modulját? Összeállítottuk azokat a szükséges lépéseket, amivel az innovátorok közé fogsz tartozni a helyszíni számlázást illetően is.

Lépésről lépésre...


Ha már használsz Billingo online számlázót:

1, Jelezd felénk az [email protected] email címen, hogy szeretnél applikációból is számlázni!

2, Küldd át a Billingo hozzáférésed, hogy elvégezzük helyetted a szükséges szinkronizációt a fiREG és a számlázó között!

3, Kérlek ebben az emailben küldd el azoknak a kollégáidnak a nevét, akik használni fogják az applikáció számlázó modulját! Ennek eredményeként ugyanaz történik, mint ami eddig is működött papír alapon: a kollégák kapni fognak egy - egy számlatömböt, ezúttal persze online,

4, A webes felületen a Számlatételek menüpontban válaszd ki azokat a tételeket, amiből a karbantartó kollégád opcionálisan tud egyebeket hozzáadni a számlához!


Ha még nem használsz Billingo online számlázót:

1, Vedd használatba a Billingot, a https://app.billingo.hu/regisztracio oldalon!

2, Ezután jelezd felénk az [email protected] email címen, hogy szeretnél applikációból is számlázni!

3, Küldd át a Billingo hozzáférésed, hogy elvégezzük helyetted a szükséges szinkronizációt a fiREG és a számlázó között!

4, Kérlek, ebben az emailben küldd el azoknak a kollégáidnak a nevét, akik használni fogják az applikáció számlázó modulját, és mi elvégezzük a szükséges beállításokat! Ennek eredményeként ugyanaz történik, mint ami eddig is működött papír alapon: a kollégák kapni fognak egy-egy online számlatömböt!

5, A webes felületen a Számlatételek menüpontban válaszd ki azokat a tételeket, amiből a karbantartó kollégád opcionálisan tud egyebeket hozzáadni a számlához!

Az applikációban az adott telephely opciók között található meg a "Számlázás". A jól bevált webes felülethez hasonlóan egy előkészített számlát készít a rendszer. Ez tartalmazza a modulonként elvégzett karbantartásokat., a weben rögzített árazással. Fontos, hogy a kolléga plusz tételeket is tud rögzíteni a számlához. Pl.: kiszállási díj, vagy utánvilágító tábla stb.


A helyszíni számlázás fiREG applikációból jelenleg a Billingo és CMFX számlázóprogramokkal működik, de ha érdekel az appból számlázás lehetősége, keress fel minket bizalommal! Más számlázóprogramokkal is van lehetőség összekötni, tudasd velünk, hogy most mit használsz!
Ugyanakkor csak emiatt a funkció miatt is érdemes lehet egy éves 20.000 Ft körüli költséget tervezned egy professzionális online számlázóra.

A számlázás modul csak internet kapcsolat esetén érhető el. A fiREG applikáció internet kapcsolaton keresztül kommunikál a számlázó szoftverrel, így wifi vagy 4G szükséges.